Team

Ontmoet de mensen achter Fietsplus de Kruif

Het team van Paul de Kruif bestaat uit 3 ervaren monteurs en natuurlijk Paul zelf. Tijmen is het aanspreekpunt voor de werkplaats en met zijn jarenlange ervaring voorziet hij u van deskundig advies en repareert uw fiets als de beste. Door een goed geautomatiseerd systeem welke zowel voor de werkplaats als voor de voorraad gebruikt wordt is er altijd een goed overzicht wanneer uw fiets ingepland kan worden of weer klaar is. Tevens zijn Mark en Kevin aan het team toegevoegd en zullen u op div dagen van de week te woord staan en uw reparaties uitvoeren.

Door de jaren heen hebben we een goed beeld van wat er van ons wordt verwacht. Wij proberen deze verwachting dan ook altijd te vervullen en zullen ons daar sterk voor maken.

Ook wij begrijpen dat u niet zonder uw stalen ros kan, maar zeker in het hoog seizoen kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten.

Paul de Kruif (eigenaar)

Verkoper Driebergen / Werkplaats Driebergen

Tymen van Straten

Verkoper Driebergen / Werkplaats Driebergen

Tymen is het eerste aanspreekpunt in onze werkplaats. Tymen is eigenlijk een beetje de baas van de werkplaats en zal u met open armen ontvangen en naar eer en geweten uw opdracht aannemen. Ook voor een gedegen advies voor uw aankoop van onderdelen, accessoires of uw nieuwe fiets is Tymen de man.

Mark van Ool

Werkplaats en verkoper onderdelen en accessoires.

 

Mark treft u vooral op donderdag en zaterdag in de werkplaats aan.

Mark is een mensen mens en staat altijd open voor een praatje.maar let op ook dan voorziet hij u van een wel gemeend advies

Kevin de Kruif

Kevin ( ja het zoontje van de baas, Zoontje? hij is bijna een kop groter) Ziet u vaak op zaterdag in zowel de werkplaats als de winkel.

Kevin is volleerd fietstechnicus maar ambieert ook een functie in de audiovisuele animatie. Veel werk van hem ziet u op o.a. MTV, Nickelodeon, etc

Maar bij ons is hij vol van FIETSEN. En daar weet hij alles van.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.