Verbouwing

Onze winkel is compleet verbouwd. Op deze pagina krijgt u een impressie wat er allemaal gebeurd is.

Oude elementen komen weer tevoorschijn. Bloemetjes behang en waar vroeger de schoorsteen gezeten heeft. En hieronder een foto waar vroeger de deur naar de werkplaats gezeten heeft.


De hele stoppenkast (elektra) is vervangen waarbij ook een oude tijschakelaar tevoorschijn kwam voor de buitenverlichting. Hieronder de nette zekering kast, de ouderwetse stoppen zijn verleden tijd.


Ook het plafond wordt vernieuwd, waarbij alle kabels en leidingwerk netjes weggewerkt worden. Ook de verlichting in de winkel wordt aangepakt en opnieuw ingedeeld.


Nieuw plafond, nieuwe verlichting, de muren opnieuw laten stuken nieuwe vloer in de winkel en in de werkplaats en alles gewit. De nieuwe inrichting komt er aan. Dus vanaf 29 januari vindt u hier de modernste en mooiste fietsenwinkel van Driebergen!

De verbouwing verloopt voorspoedig. De interieurbouwers zijn begonnen en er worden grote stappen gemaakt. Naast de binnenkant van de winkel moet natuurlijk ook de steeg weer netjes schoon zijn voor de opnening op 29 januari

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.